Английски език за международни шофьори
Настоящият учебник е предназначен за обучение на персонала на фирми, работещи в сферата на международния транспорт. Материалът е разработен с оглед на специфичните нужди и ограниченото време за обучение и се цели главно придобиване на комуникативни умения, с оглед прилагането им в конкретни ситуации при изпълнение на служебните задължения.

Авторите умишлено са включили ограничено количество граматичен материал и са се стремили да сведат до възможния минимум неговото теоретично представяне. Учебникът може да се използва както за обучение на абсолютно начинаещи, така и за малко напреднали.

Предвид основното предназначение на изданието - да се ползва от международните шофьори, в в него са разгледани различни ситуации, отнасящи се до техните професионални ангажимевнти: подготовка преди потегляне на път, транспортни документи, зона за пътен контрол, логистични центрове, товаро- разтоварни дейности, габаритни размери, термографски контрол, тахографи, тегла и размери и др.

Нашите печатни издания могат да бъдат закупени на място в офиса на учебния център. Имате възможност предварително да заявите конкретно издание, а ние ще се погрижим да го подготвим за Вас.
8.00 лв.
Направете заявка за книга